Buka buku hamil

Assalamualaikum mommy ,kalau mahu buka buku .minggu ke berapa kehamilan yaa ?

2 Balas

Ikut prosedur dan tahap risiko kehamilan puan. Dah UPT positif, call je klinik untuk set appointment buka buku kehamilan. Macam saya 2 hari berturut buat UPT positif, pergi klinik swasta untuk pengesahan hamil, doktor minta saya segera buka buku kehamilan segera sebab saya berisiko hamil. Call KK, KK minta saya dtg keesokannya untuk buka buku kehamilan. Masa tu saya hamil 4 minggu.

Sy buka usia baby 18w sbbnya sy xtau sy pregnant..tp tempat sy nurse suruh buka buku 3bln dh ok