Tolong bantu saya ?

Assalamualaikum mommy ii sekalian, awalannya sya ingin bertanya, jika sudah 26 minggu 6 hari dan belum buat buku pink dikira late booking . Sya preggy anak first dan belum bernikah . Sekrang tinggal di famly belah lelaki . Pertanyaan sya ialah jika ingin buat buku pink perlukan waris ke ? Jika ada maklumat lain yg perlu saya tahu mohon bagythu saya yea . Sya hanya ingin bertanya dan mohon jangan kecam yea . Terima kasih diatas pertolongan mommy ii sekalian, semoga anda semua sentiasa dimurahkan rezeki ???

2 Balas

Tk perlu waris nk buat buku pink.. just call kk set appointment atau terus dtg kk pn boleh sbb 26weeks dh kira lewat sgt tu sis .. waktu buka bku pink nurse akan minta sijil nikah je. Kalau xde sijil nikah nurse register as ibu tunggal.. kalau nurse perli2 biat pekak je. sis cepat2 buku pink. Penting utk kk pantau tumbesaran bby sis tu

If awak ada duit lebih, buat kat klinik swasta sbb nurse kat sna x bnyak songeh😁