Tolong bantu saya🙏

Assalamualaikum,, nk tnya kalo buat buku Pink untuk pregnent luar nikah akan ad masalah x untuk kita... Contoh jadi kes or anything tlg,, sya dh hilang arah untk soalan ii dlam otak sya... #bantujawab

7 Balas

Tak ada masalah. Janji ibu memang nak jaga anak tu n nak yang terbaik utk tumbesaran dia. Bawak diri n document diri je dulu utk set kan date appt. Then nanti nurse akan bagitaw kene bawak apa je nanti utk buka buku pink. Nurse akan tanya2 je tapi insyaallah nurse tu akan tanya soalan yg berkaitan je. Jgn risau. Janji ibu and baby sihat dan terjaga sepanjang kehamilan.

Mcm xde msalah kot cuma mungkin kna tnya2 je.. sy pernah nmpk ada sorang ibu msuk hospital sbb bleeding, doctor x tnya byk pn dorang just focus dkt kndungn tu & ibu tu ada buku pink dh..belasan weeks msa tu.. so buka je buku pink, perlu mkn prenatal vitamin penting utk baby.. call klinik tnya apa2 yg dorang perlu..insyaallah ok

bwh umur akn kena sign mak mcm mna pun akan kejan2 jugk nk sign mak kalau dh sarat ntt..and kalau xnk bgi kerjasama diorg akn bagi dkt kkm kalau kita xnak bgi kerjasama..nk buat buku pink sng je yg sush mcm2 diorg mntk sign mak lpstu kkm lagi kalau atas 19 xtahu la

Xde mslh pape awk…sama je semua.jgn risau ye.cuma masa buka buku pink je diorg akn tnya hal peribadi.awk jujur je☺️kwn sy pn mcm awk tp ok je dia selamat bersalin n xde pape mslh lgsg

xda mslh apa pun klau kt tempat sya nurse siap ckp digalakan mmg dtg wlupun luar nikah sbb dia org pikirkn bdk dlm kndungan tu nk dia sihat..semoga bby dgn awak baik² aja

Awak Pm saya personal boleh? Saya bgi detail Utk kes awak ni

1mo ago

Saya dh ws

Tak ada apa masalah pun. Buka buku pink mcm biasa je