Buka buku pink di kk

Hi mommy sekalian, saya sudah 13 minggu dan dah buka buku pink di klinik swasta. Tpi sekarang saya ingin buka buku di kk sbb doctor sya sendiri sarankan utk buka buku di kk nanti. Saya dah isi google form kk utk buka buku pink tapi dah seminggu tiada siapa pun hubungi saya. Ada mommy yg blh share prosedur utk buka buku pink di kk sekarang? *** Terima kasih pd yg membalas komen sya. Saya dah pergi walk in sendiri ke kk, dan mereka dah set kan appointment utk buka buku pink Isnin depan. Perlu dtg dgn suami kalau suami ada masa sbb mereka nk ambil darah suami sekali. Bawa sekali Ic & photostat ic Photostat ic suami Sijil nikah asal dan photostat Bil elektrik

3 Balas

suami pjj mcmana eh tuu, tp kita tak walk in daftar kat online, sbb walkin haritu kebetulan nak amik buku pink arwah anak, tu tanya nak buka buku mcm dulu ke dorg kata kena online utk dptkan tarikh kosongg

2y ago

Puan jgn buat appointment kat google link dia. Hari tu saya pun mcm tu, sampai kesudah tiada siapa call. Sya walk in sendiri ke klinik kesihatan dan mereka terus bgi appointment. Alhamdullilah, tadi baru selepas selesai urusan buka buku pink. Saya dan suami pun pjj,suami blh dtg utk next appointment bila2 sblm bersalin

kan ada buat tarikh sekali pilih hari yang kosong utk buka buku pink, sy pon tggu sebulan SBB penuh jadual dorg 😅🤣

2y ago

insyaAllah mudahmudahan sy pon trauma jugak walaupon anak yg ke lima dlm kandungan skrg, baru beberapa bulan sahaja Allah gantikan yg baru

Boleh walk in ke kk tmpt awk ya. Tanya direct lebih cepat.

2y ago

Ok, terima kasih