xmuntah2

Assalamualaikum mommy hai..sy preggy 6minggu skrg ..tp sy xda alahan mcm muntah2 ..cuma pening2 tu kdg2 ja.. normal ke? anak first ni xtahu hehe ..terima kasih mommy2

71 Balas

Bagus la sis tak ada alahan..klu dah ada alahan spti muntah..huhu

Normal. Sy dah 36w pun x pernah muntah2. Mmg zero alahan. Bersyukur sgt hehe

5y ago

Alhamdulillah la normal.. tp kan muka ni naik jerawat pulk sjk preggy ni

Bagus la tu sis xda muntah2, sy ni truk n siap msuk hospitl lgi kot.

Ke awal lagi? Sbb sy 6w pon xmuntah2 lagi..stat 10 11w baru muntah..

5y ago

Sbb aritu pon lega jugakla ingatkan xde muntah2..sekali kerap pulak muntah lepastu..😅

Hehe normal Je mommy. Memang ade mommy yg xdk morning sickness

Saya dari awal preggy takda alahan apa2, cuma terlebih manja je haha.

5y ago

Hehehe..sy skrg ni pun nak bermanja ja dgn hubby ..😁

Alhamdulillah kita sama 6 week. Bestnyee xda alahan. 😍

Normal je sis, sy pon dah 17 week, lgsung xde alahan

Bersyukur lah sis 😌 dah tak kene jgn diminta 😂

Waalaikumussalam... mungkin sbb kendungan masih awal