xmuntah2

Assalamualaikum mommy hai..sy preggy 6minggu skrg ..tp sy xda alahan mcm muntah2 ..cuma pening2 tu kdg2 ja.. normal ke? anak first ni xtahu hehe ..terima kasih mommy2

71 Balas

Sya dh 8 week pun x alahan apa,cuma ada msanye pening2,klau boleh mintk2 smpai 9 blnlh x de alahan

Sa pun dlu msa bru 6mggu. Xda alahn. Mnth2 pn xda. Skrg msuk 7mggu. Morning sickness pun muncul.

normal...saya pun 9 minggu muntah lagi...makan pun ada masa boleh masuk ada masa tak boleh masuk

Klau sy sis, dua2 kehamilan start alahan bila nak masuk 8weeks.. 14weeks mcm tu ok semula.

Sy pulak dh 5bulan langsung xada alahan muntah2 loya ke apa.. malah berselera2 makannya..

Alhamdullilah. Ok LA sy masuk 3 bulan muntah smpai kandungan nk masuk 5 bulan Ni. Erg 😓

Sama mcm sy sis. 5w 5d tp takda alahan yg ketara. First pregnancy. Jd rasa mcm pelik, normal ke

5y ago

Sbb belum g scan kt klinik, kadang2 sy mcm fikir betul ka sy ni pregnant. Hahaha. Mungkin belum alahan. Bersyukur la

Normal kot sis sy xde alahan teruk sgt sy preggy 8w cuma xlalu makan je

Sme lah sye.. X muntah.. Klo. Muntah 1x je.. N rse loya2 pening2 cpat ltih.. Dh 9w

sama lah kita 6 minggu.. saya pun takda alahan.. sakit kepala je sikit sikit