Perancang Regulon

Assalamualaikum mommies,saya nak tanya ada tak sesiapa yang ambil perancang regulon? Pil 21 biji tu dan lepas habis 21 biji tu terus period atau ada tempoh masa untuk tunggu period datang? Misalnya kalau selepas 21 biji tu masih tak datang period, mommies buat apa ya?

4 Balas

saya tgh ambil pil tu then period datang, tp teruskan je cycle pil tu sampai habis then baru gap 7 hari baru sambung blk. Sbb rasanya semua pil perancang mcm tu kegunaannya

Wlaikumsalam sya mkn dlu , selalu selang sehari atau 2hari baru datang.. kalau x datang nnty masa ambil yg baru sis boleh bgi tahu misi tu

Salam nk tnye. Ad tk mommy2 yg ambil perancang jename regulon/ diane35? Yg mane ok sy baru nk mencube

waalaikumussalam.. kalau saya selang 3-4 hari jgk baru period. misi ckp normal ikut badan masing²