Pil perancang

Hi..saya nak tanya..ada yang makan pil perancang yasmin tak kat sini? Normal ke lepas dah habis mkan pil 21 hari, kita kna rest selama 7 hari kan..bru la period sterusnya dtang. Tapi period datang hari ke 4 rest tu, so untuk pil yang baru kita kena terus makan ke atau tunggu lepas 7 hari rest tu jugak ye? Sebelum ni dulu makan pil perancang 21 hari, rest 7 hari baru period datang, tapi ni hari ke4 rest period dh dtang. Haa ada tak yg mcam saya, mana tau boleh share2 kt sini hehe #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu 🤭

1 Balas

saya tak makan pil yasmim, tapi oralcon ,tapi sama je janji pil n 21hari kan. so mcm kes awak tuh pun sama saya, saya period time hari ke-4 rest, tapi teruskan je mcm biasa, lepas ckup sminggu rehat, makan pil .