Berapa lama kita akan mula period selepas habis 21 biji pil perancang?

Saya First time ambil pil perancang, kata kwn² yg ambil pil perancang, klu kita da habis makan 21 biji, akan ada tempoh 7 hari rehat, time tu biasanya kita akan period.. Saya last mkn hari khamis lepas, dan sekarang kiranya da 3 hari x ambil pil perancang..tapi xda tanda² nak period lagi 😨...saya risau 😰

1 Balas

pil perancang wajib makan hari2. kalau termiss out, sedia kan mental fizikal kalau termengandung.