Pil perancang

Assalamualaikum mommies, saya nk tanya kalau saya dah termakan pil oralcon 21 biji then baru tau pil tu akan buat susu drop. Sekarang susu saya makin drop, anak campur bf dan formula. Boleh ke saya nk stop oralcon the sambung makan noriday. Dan ada cara tak nak bagi susu ada balik. Kesian kat anak bebai susu tak keluar😢#firstmom

1 Balas

xboleh. noriday khas utk yg fully breast feeding je. kalau u nak makan noriday anak u kena fully breast feed. selagi campur dgn fm, selagi tu x boleh mkn noriday. just keep on bagi direct feeding. kalau krg bgi direct feeding mmg susu akn drop. kalau demand krg dri bby or pump, supply akn menurun.