MINUM AIR GULA

Assalamualaikum mommies.. Kalau minum air gula, depa x bg result lagi. Selalunya nurse akan call inform bgtaw apa result kita atau next appointment baru depa bgtaw? Tq mommies ? Saya dah minum since jumaat 17/1/2020..tp xda sapa call pon.

1 Balas

Klau xde call bacaan gula ok.. jdi dtg klnk ikot date appoimnt.. bcaan x ok bru nurse akn call.

4y ago

Saya punya xdek bacaan yunk... Nurse pon xdek call.. Dulu pernah minum air gula 2015, nurse x call n xdek dapat result jugak.. Next appointment baru dia bgtaw, result ok.. Tq dear reply🤩🤩🤩