persediaan

Assalamualaikum mommies,ada x yg tahu mana ade jual brg baby?baju² sume.sy blom ade prsediaan.kandungan dh 6bln..dlm keadaan skrg susah nak cari brg baby.info please

10 Balas

Sy bli brg2 online start msa 28weeks hr tu.. Ni 36week, alhamdulillah dah lgkap smua.. Sy dan suami dua2 peniaga, jd ad duit msuk bru boleh bli brg2 bby dan sy... Pilihan trmurah mmg shoppe lah bg sy, yg penting baca review dulu, brg2 yg smpai pon elok.

Sy beli kt tesco..giant..aeon..semua ada..tp xbnyk..tgok yg mane berkenan..beli sepasang dua..br setel basuh n lipat..tggl nk bt packaging masuk beg hospital..skrg 28w..

Giant , tesco & shopee. Baby playpen saya beli kat shopee je sebab jauh beza harga. Harga kat luar ada yg sampai 300 lebih. Kat shopee time sale dapat 199😊

Bli kt aeon,billion pon ad sis,anakku,pureen semua jenama ad sis...klau nak jimat bli baju bby saiz 3-6 bln...

Ye. Sy bli kt aeon. Spasang baju 15,20 cm tu.

Giant tesco pon bju oke2..okbb pureen ..heheh

Ada beli kat mall ada beli online kat shopee

Saya beli kat aeon, jusco. Murah2 jugak.

Beli mall pn ada..mcm billion ke eaon ke

Bli by online sis ada jual