Packing utk ke hospital

Haii mommies,nk tanya brg mndian baby kena bawak ke takk kat hospital...maksudnya brang mandian tuu nnty guna ke kat hospital?? Saya blom packing lagy brg pom blum cukup,ekonomi xstabil...so nk beli yg mna perlu dulu...skrg bru 30w 5d... first mom,harap ade yg jawab...

2 Balas

Hye mom Tak perlu bawak mom Kalau rezeki bersalin awal pagi kadang petang dah boleh keluar Kalau czer kena stay 3hari tapi sabun shampoo baby tak perlu Nanti dah balik rumah boleh la guna

2w ago

Saya anak lepas 2minggu baru start guna sabun shampoo kat baby 2minggu awal tu mandi biasa jaa Sapu lotion jaa

Tak perlu mommy. Bawa barang mandian awak je.