Uri Di Bawah

Assalamualaikum... hi mommies2... kte nk tanye ade x mommies2 yg uri kat bwh... kte skrg ni da 33w... td g checkup, perkembangan baby semua ok, tetibe je ble scan balik uri da kat bawah... blh bg pendapat x? Doc mmg suruh jumpe pakar.. jdnye esk kte kene pegi... mommies blh bg pandangan x.... tqsm

1 Balas

Ni petua saya , waktu saya uri kt bawah . Saya bnykkn bedrest . Btol2 rehat . Lepastu waktu solat , rukuk dan sujud bg lama sikit . Pastu sis senaman sikit . Duduk dlm keadaan L . Pastu angkt kaki naik keatas . Pastu pujuk2 baby untk pusing. Untuk senaman tu sis boleh google .

4y ago

Terima kasih info 🌼