Susu badan

Assalamualaikum mommies. sy ada musykillah sikit. Semalam sy letak susu sy dlm cooler bag, letak ice pack satu. lepas balik kerja, sy lupa nk simpan dlm freezer. Dlm 8jam jugalah terbiar dlm cooler bag tu. Agak2 elok lagi ke susu sy tu? tp susu yg dlm cooler bag tu beku masa sy letak dlm cooler bag. Masa tersedar pagi td tengok dh cair cuma dia still sejuk.

1 Balas

Klu dia beku pastu cair kene guna within 24 hours sis.. Da xley bekukan balik