Xray

Assalamualaikum mommies semua. Saya nak tanya. Kalau baby bawah 1 tahun banyak kali jatuh katil, atau katuh ketika bermain, patutkah untuk dibawa xray? Sebab dah 2 hari, anak saya meragam macam orang sakit bila nak tidur dan terjaga menangis macam sakit bila waktu subuh.

2 Balas

Better refer hospital

Slalu nyer doc akn tnye ade muntah ker @ pngsan @ pndarahan kt mne²...Gi hsptl doc akn wat p'meriksaan kt ank tu..@ mngkin ank sis tu tergeliat urat sbb kerap jtuh... Ikut pngalamn sy...

5y ago

Sis refer hsptl jer sis... Mngkin doc bleh taw punca tu sbb jari @ sbb yg lain... Rsau plk sy..sbb bby kn xpndai nk gtaw... Cuma blh nangis jer... Cuba check kt hsptl dlu sis...