Tidur dengan kucing

Tgh mengemop lantai dgn dettol disinfectian bahaya tak kalau bau ? sbb terlalu kuat sampai nak terbatuk nk termuntah. Sy suruh suami sambung tp dia yg bersin2 non stop adui. Kena mop lantai sbb jaga 2 ekor kucing yg suka kencing rata2. Dan bahaya tak tidur dgn kucing?#ingintahu #bantusharing

1 Balas

Sy pcaya sis xde asthma/semput ye, sbb boleh bela kucing.. Should be xde masalah. Cuma kucingnya yg duk dlm rumah je la klu nk tido bersama. Bkn kucing outdoor yg jalan2 keluar, takut terbawa penyakit/virus dr kucing2 lain.. Kucing sis juga kene bukan yg terkurung bersama najis2 dia (dlm sangkar). Sbb najis kucing katanya bahaya utk ibu hamil. Pakai mask ye sis klu nk uruskan toilet dia. Sy juga membela kucing yg suka menempel.. hehe