PERUT

Assalamualaikum mommies semua, kenapa yaa saya ada perasaan nampak perut saya bila lepas bangun tidur kecik lepas besar kadang nampak kecik? Mommies lain ada perasaan gitu gk ke??

7 Balas

Sy perut lebih kurg sama je msa 5bln...skrg dh 27minggu...mgkin 30mggu hgga 36minggu nnty akn besar kut

Sama..suami pun heran,knpa bila baru bngun tdur perut jd kecil..sya jawab jer,sbab blum mkn kn🤭

sy pon mcm tu gak.. bangun tdo nampak kecik tp. bila da makan die membulat besaw😁

Mcm sy slalu lepas mkn je perut jd bloated. Tp waktu bangun tido, biasa je perut.

4y ago

Sama..mybe kedudukan baby kot

Dah berapa weeks tu?

Dah berapa week sis

sy sama..7 weeks