UPT TEST DOUBLE LINE LEPAS MISCARRIED

Assalamualaikum mommies .. saya nak tanya ,saya baru saja keguguran malam tadi .. dan ketulan besar (kantung) pun dah keluar sampai rasa sakit tu dah tak ada .. tapi keesokan paginya (pagi tadi) saya check UPT saja-saja nak check kot dah jadi satu line balik ke kan .. tapi Result masih Double Line .. saya syak masih ada sisa sisa yang belum keluar habis mungkin .. jadi saya ambil keputusan untuk checkup di hospital .. bila doc scan ,semua result scan tu cakap rahim dah bersih kosong tak ada sisa .. jadi ada yang boleh share kan pendapat tak tentang UPT RESULT saya pagi tadi tu ?? terima kasih mommies .. ???

15 Balas

hormon pregnant ambil masa untuk hilang .. mmg kalau check upt naik double line .. tapi tu hormon shj

5y ago

ouhh okay sy fhm .. ☺️☺️☺️ tq sis ♥️♥️♥️