Lepas habis nifas, ada datang haid untuk sebulan. Lepastu terus tiada datang haid.

Assalamualaikum mommies, saya nak tanya is it normal kalau lepas habis nifas, saya ada datang haid tapi untuk sebulan je. the next month, terus takde datang. saya risau takut terpregnant ke apa ke😅 tapi saya ada check pregnancy test, takde lagi. Besides for now, saya masih belum pakai apa apa perancang, and saya fully bf baby.

2 Balas

wsalam , kalau fully bf normal je tak period. tapi tuh la ,tak period pun risau juga kan skrg ni. tapi kalau aqak rancang sendiri dgn betul, inshaAllah takda kot.

normal ja tu..saya pon bf dan fm..anak 5 bulan bru sya dtg period balikk…