I lost my baby

Assalamualaikum mommies. Sad to share that I had misscarriage last night. It started with mild cramping and gets stronger along with bleeding beforehand in the evening (Maaf jika gambar sedikit menggaggu. Just sharing utk panduan & rujukan mommies yg lain jika perlu). A bit sad as I will end my journey with this April 2023 birthclub. Nevertheless, still amat bersyukur sbb Allah izinkan & beri peluang utk merasai nikmat mengadung walau sebentar. Indeed Allah is the BEST planner. Doakan semoga ada rezeki utk sy hamil dgn kehamilan yg sihat seterusnya. Sy doakan semoga semua mommies dlm community ni happy, dipermudahkan urusan, selamat hingga melahirkan. ❤️

I lost my baby
11 Balas

Waalaikumsalam.. Insha Allah, Allah akan gantikan yang baik menurutNya untuk Puan. Pernah dengar orang kata selagi kita ada rahim, kita ada peluang untuk hamil. Dengan Izin Allah, Puan akan dapat zuriat juga lepas ni. Allahumma Amin.

Saya doakan semoga awak cepat dapat rezeki lagi InsyaAllah. Saya pun tahun ni dah dua kali gugur. Lepas second gugur saya rehatkan rahim 3 bulan. Lepastu lekat terus. InsyaAllah saya doakan awak pun sama aamiin.

2y ago

haii sis. rehatkan rahim tuu maksudnya apa? tak bersama dalam 3 bulan atau bersama tapi pakai condom? maaf soalan pelik sikit. huhuu

Jaga diri ye. Rehat n rawatlah diri. In shaa Allah cepat lekat balik. Sy pon baru gugur bulan 5 hari tu. Skang alhamdulillah da ada semula. Harap awak pon mcm tu. 😘

semoga kuat sis.. sy doakan semoga lepas ni sis akan pregnant kembali..soon tak lama lg..tp rest dulu tau pantang dulu kemudian kembali ttc..take care

2y ago

ttc tu qpa ya sis amira

semoga sis diberi lagi sekali peluang untuk mempunyai zuriat soleh solehah sihat dan sempurna. kuatkan semangat ye

Takpe mommy.. Sy da 2 kali keguguran pernah da bentuk baby.. Bkn rezeki.. InshaaAllah ada rezeki lepas ni

InsyaAllah ada hikmah disebalik ni… Be strong… dengan izin Allah sis akan mengandung lagi… amin!

semoga sis terus kuat. inshaa Allah saya doakan sis cepat dikurniakan zuriat aamiin

So sorry to hear that sis 🥺 boleh tahu week brp ya start jd mcm ni...

moga tuhan kurniakan yg terbaik buat you!