No longer in birthclub March 2024

In the excitement of seeing birthclub March 2024, i just lost my baby on last week. Goodluck all mommies. Nice to read all of your journey.. Pray for me and my husband. This is my first baby.

6 Balas

salam takziah...just keep bersangka baik dgn Allah ye...Insyallah nnti Allah ganti nanti yg terbaik utk awak n husband...Moga yg baik2 je utk awk

7mo ago

Thank you so much, aminnn 🙏🏻

salam takziah sis..smoga tabah hdapi dugaan nie..smoga sis dikurniakn rezeki laen xlme lg..amin

7mo ago

Aminn. Terima kasih.

Takziah sis, semoga kuat dan tabah.. insyaallah doa byk2 utk rezeki akn dtg..aamiin

salam takziah sis . Moga Allah memberi rezeki yang lebih besar buat sis dan suami .

salam takziah..semoga ada rezeki lain Allah gantikan.Amin

maaf kalu boleh tnya knpa gugur

7mo ago

owhhh,,,harap lepas ni ada reziki lagi sis,,,saya pun hari tu keguguran 11minggu