Anak tak nak botol susu

Assalamualaikum mommies. Mommies ada tak pnglman anak tak nak minum susu botol? Pengasuh kena picit dalam mulut sbb dia taknak isap..dulu ingatkan mula2 je taknak, lama2 ok tp skrg dah sebulan hntar pengasuh masih sama.. Macam mana ya nak buat..baby baru masuk 4 bulan..

2 Balas

sama dgn baby sy. awal2 hntr ngasuh dia reject botol ngis2 sggp berlapar tggu kita blik kje pkl 6. sy try botol susu pigeon puting wide neck. puting ikut bulan baby. baby kita sama bulan. sy pkai no.3. klau try botol susu MAM tukar puting no.3 susu menitik kluar. no.1 xprnh bg baby try. dia serasi dgn puting pigeon je.

anak pkai teat ape?