Keguguran

Assalamualaikum mommies. Maaf nak tanya , apa tanda kantung nak jatuh ya? sebab saya mmg doktor dah sahkan kandungan tak jadi . So dah lebih 2weekss still tak jatuh kantung. Sakit pun takde lagi. Tp apa yang saya perasan semalam air kencing ada campur darah.. harini pulak keluar macam darah beku. Ni tanda kantung nak jatuh ke? tapi sakit mmg takde rasa lngsg. #bantusharing

6 Balas

sy msa 1st prgnant pun, kndungn xmnjadi msa dh 9w (6w ikut scan)...tp xdk tnda2 trun darah dsb.. sy bgtau Dr yg sy nk tgu dia ggur sndiri...almost 3w jgk kndungn jtuh sndiri...tp rsa sakit tu cm sakit perut memulas smpai peluh...

3y ago

sy jtuh kndungn (fully miscariagge) dkt umah lg...bwa kntung tu ltak dlm plastik ke hosp...Dr just cek rahim tgok still menebal or x...klu still tebal, msih ad drah beku dlm rahim yg trtggal...Dr just korek guna muncung itik ja...xkna bedah or d&c pun...lpstu dpt cucuk kcutkn rahim kt peha...sy stay 4jam ja kt hosp...