Kk @ klinik swasta?

Assalamualaikum mommies 🥰 hrini sy 9w2d.. sy nk tny mne lbh baik klinik kesihatan krjaan @ klinik swasta? Sy dh bukak buku pink klinik swasta. Perlu ke buat app lg d kk? Dan yg mne lbih elok? Dan lbh details? #1stpreganancy

23 Balas

Kalau puan mampu Alhamdulillah ke swasta shj. Saya di klinik hosp columbia semuanya complete. Mesin up to date, layanan doktor & nurses A+, facilities & cafe pun terbaik. Everytime nk check up happyy je siap dah plan nk makan apa kt cafe dia. 1st appointment terus boleh pilih nak doktor pakar O&G mana & dia yg in charge sampai kita bersalin. Appointment pun boleh pilih nk hari apa temasuk sabtu in case malas nk AL. Kalau czer pun boleh booking siap2 tarikh 2 weeks before due date, nak pilih waktu bersalin pun boleh pagi petang malam haha