Mintah tlg,

Assalamualaikum mommies, doakan sye dngan anak sye selamat ya, esok sye kena induce dah sbb ada gdm.. Dan baby dah besar, Dr. Kata sbb sye pun kecik. Tinggi sye 142 je.baby berat dah 3.6kl, takut makin lama makin Baby besar, stress sngat sbb org kata induce ni sakit sangat, ni anak ke 2nd. Yg 1st berat 3.1 kl je.. Sye takut yg kedua ni x boleh normal 😭 siapa mommies sni yg kecik tpi boleh normal 3.6kl bby 😢 takut kena cs jgak..

2 Balas

Tenang, puan. Mudah-mudahan puan dpt kawal stress dan urusan semua dipermudahkan dgn baik dan tanpa mudarat. Moga puan dan kandungan terus baik dan sihat 💐

2y ago

Terimaksih ya, sye Dah selamat bersalin ❤️ anak sye 3.5 kg 😊

kene rilex

2y ago

Sye try jgak relax sis tpi takut tak hilang 🤣