Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin.

Assalamualaikum mommies dan semua ☺️ Nak mintak doa semua.. Semoga saya NURUL IZZATUL HUSNA BINTI FADZIL dipermudahkan segala urusan bersalin ..Aamiin insyallah..Semoga dapat bersalin dengan cepat sebelum due.. Semoga saya dapat bersalin normal tanpa jahit dan tak koyak Aamiin, Aamiin Semoga x induce dan x caeser .. Aamiin Ya Azhiim .. Semoga doa salah sorang diangkat🤲🏻 Aamiin ya rabbal alamin Doakan tau. Lebih 40 org yg doa, InsyaAllah Allah makbul . Thank you semua🤗 Semoga kita semua dipermudahkan urusan bersalin nnti, Aamiin.

3 Balas

Waalaikumsalam. Moga dipermudah bersalin. Selamat mommy dan baby ya. Aamiin