Sunat baby girl

Assalamualaikum mommies. Baby sy nak masuk 4 bulan, baru nak sunat hujung minggu ni. Ada mommies yg boleh share pengalaman tak ? Leceh ke nak jaga ? Apa do's and dont's ? First time mama here. 🥰

4 Balas

Waalaikumussalam wbt Takda kena pantang apa2 Lepas sunat tu darah sikit ja macam luka sikit sangat Lepastu boleh main tidur mandi macam biasa

tak leceh. lps anak sunat sy terus bawa berjalan...alhamdulillah xde apa. xde pantang2 cuma klu dia pee tu basuh pkai air dulu..

Nak tanya jugak kalau dia berak kena luka tu kita bersihkan pakai air boleh je kan