Air tetuban lebih

assalamualaikum mommies, ada tak ssiapa yg sama masalah dengan saya.. air tetuban lebih😔 saya ada baca artikel pasal ni, rasa sedih dan nak nangis bila dpat tahu kesan nya.. Allahu 😭😭

1 Balas

saya anak sulung air ketuban banyak.. detect masa 7 bulan pregnancy..pagi turun air sikit tgah ari dah banyak basah kain mmg kena pakai pad ..sampai hospital 2 hari pakai pad mmg basah..Hari ketiga masuk ubat dalam kemaluan dan di induce 4 kali..