kenapa dah tak boleh baca lepas update?

salam..sy tak boleh baca hbis artikel ni lepas update apps..sebab bila tekan akan keluar artikel perkembangan bulan bukan harian.boleh taw kt mana nk tekan utk baca artikel perkembangan bayi harian sebab setiap hari tak pernah miss baca dah mcm berkomunikasi dengan baby..ada yg boleh bantu saya?

kenapa dah tak boleh baca lepas update?
4 Balas

ni mesti kes lepas update TAP kan😂 tekan je kat feed tu , sis pilih la nak bukak yg mane, nanti dia keluar . .

inform admin TAP via email

Admin kena jawab ni..

admin kene jawab