Morning Sickness Pada Waktu Malam

Assalamualaikum mommies..ada tak dekat sini macam saya..Morning Sickness start waktu maghrib sampai tengahmalam..pelik bebenor ?

145 Balas

sama sama ... malam malam baru nak rasa loya laa.. nak muntah laa.. tak lalu makan laa.. pening semua ada... tapi bagus sebb malam kita nak tidur kan... kadang kul 9 dah belayar 😂

Sama saya sis masa nak pertama dlu xada morning sickness tapi yang no2 ni morning sickness teruk sagt x kira waktu tapi skrg dh masuk 7 bulan dah ok sikit kadang2 je ada

Memang malam jadi lembik. Makan xselera. Pastu detim ngn toilet sebab muntah teruk. Dr 7 weeks smpai skrg 23weeks still Ada. Tabah je. Ada hikmahnya tu 😎

Waalaikumusalam wbt... Mmg ada yg mgalami evening sickness.. Jgn bbg, jgn bg perut kosong Sgt.. Sediakn biskut atau minum air manis utk elakkn a gin dlm perut

sy kena all day sickness. nama je morning sickness sis, tp bukan semestinya sakit loya muntah time pagi jer. syukurlah kalau tak kena severe morning sickness.

Sama sis. Kalau nak dinner mmg tak lalu lamgsung nak makan. Lepas tu duk uwek uwek dalam toilet sampai berair mata tpi tk keluar pape pun. Adoi letih 😂

5y ago

Btol.... Seksa kan....

Isteri saya morning sickness. Saya yg evening sickness. Balik dari kerja saya pening, badan sakit, mual, kadang rasa berangin, kadang rasa lapar tapi kenyang.

5y ago

Haha tak pasal2 lelaki yang mabuk

sye dah 8 bulan alahan, muntah xkira pagi tghri petg n malam... kdg2 muntah tu menyakitkan , kdg2 gak muntah tu melegakan...rse cam leh bernafas je...

waalaikumsalam....sama mcm sy...mula2 mengandung start mual2..pening2 semua lpas maghrib...Alhamdulillah 20 minggu dah skrg dah x de mcm tu...

Macam saya laa. Pagi kurang tapi kalau malam start je pukul 7 tu dia dtg sampai tengah malam. Kesian suami laa kena melayan 🤣