Kencing kotor

hi saya nak tanya macam mana nk hilang kan kencing kotor? saya dh 3 kali checkup masih sama kencing kotor dan saya kena scan buah pinggang lepas ni 😔

1 Balas

masa saya kene saya amalkan rebus air barli letak pandan, buat macam pati. nnti nak minum tambah air, minum suam suam setiap pagi, kalau tak minat boleh tambah air letak lemon. jangan lupa cukupkan 8gelas air masak sehari, terlebih takpe kurang jangan. elakkan minum banyak air diwaktu malam, sebab kalau kita tidur tak sedar, air kencing bertakung dalam pundi kencing terlalu lama. bahaya. kerap kencing, rasa nak kencing je terus gi tandas jangan tahan tahan. sebelom check urine banyak kan minum air putih. air manis berpada pada

6mo ago

ouhh faham. saya dh minum air masak banyak sampai kencing dh jernih tapi masih sangkut jugak