Folid Asid

Assalamualaikum momies2 Nk tnya .. Betul ke folid asid x boleh mkan sbiji sehari ? Mak mertua sya ckap x boleh mkan sngat sbb nnti anak besar dlam perut .. Doktor pulak sruh mkan sebiji sehari ? Mintak pandangan ?

75 Balas

Folid acid kena makan . Sebab tu untuk darah u masa u beranak nanti .. make sure Don't skip .. okay,?, Folid acid bagus untuk kita ibu mengandung nihhhh .. lebih darah tak pa . Jangan kurang darah . Itu yang masalah tu ..