Peelfresh

Assalamualaikum momies2 ..Air ni bolh minum x

Peelfresh
13 Balas

Boleh, cuma saya pernah Google yg aloe Vera tak elok untuk ibu mengandung. Saya pernah minum air ni masa pregnant, air epal + aloe Vera, lepas tu perut saya memulas dan cirit birit. Terus saya Google ttg aloe Vera untuk ibu mengandung

Minuman ni tinggi gula sis.. Nanti sangkut ke lain pulak.. Elok sis buat jus sendiri minum sekali serat dia.. Dan jangan letak gula sebaiknya..

Awal2 pregnant sy suka juga minum air ni..tapi lepas sy google aloe vera tak elok utk wanita mengandung terus sy stop..

Boleh mommies . 😉klu mkn ubt zincofer..obimin plus. ..iberet pn sesuai minum dgn jus mcm ni😉

Saya minum tapi add plain water sampai rase dia light2. Sbb minun gitu manis sgt2.

Boleh. Tapi gula tinggi lah klau nk amalkan sllu takot gdm pulak😂

Minumlah x salah pon. Jangan berlebihan sudahla. Control sendiri ye

Boleh je. Tapi lagi elok minum jus yang betul2 fresh hehehe.

Boleh sis. Tp cek kandungan Gula.. Better amek fresh juice

Boleh. Tp bergula jugak ni. Kena control 😃