teh

hai ibu2 bolh tahu air tea ais, milo ais bolh minum x.....panas2 ni.. terasa dahaga plak... 7week.....

12 Balas

Sis aniem hokcliks boleh minum dgn milo...sy hb drop doc pesan tea kopi jgn minum sbb hb rendah sian baby...sy now tambah ubat tidak hb cantik 12 now turun 10 sbb sy minum kopi ais masa g bercuti blik tu drop terus hb sy doc marah..😂

4y ago

hehe.. ok2 tq ye sis

Teh,nak minum boleh cuma tak di galakkan. Sbb ada tanin boleh menyebabkn ibu kekurangan zat. Sbb teh tarik nutrient yg di perlukan tubuh. Milo takut sembelit,klu sy lebih suka minum Qoqo Stevia pengganti milo & tanpa gula putih.

4y ago

Sama2😊

Milo boleh tp jgn kerap sbb nnti sembelit...teh pula nnti effect kencing kotor...holicks meriahkn susu badan...so better holicks laa

4y ago

Wc sis...

Byk2 benda tnay milo ais teh ais...ape punye soalan la...maju la sikit kak oi..soalan cmni x pyh tnye leh pikir sndiri...

4y ago

X de istilah 1st time prgnant..common sense

Kalau ade problem dengan HB rendah kalu boleh elakkan. Nanti penyerapan x jalan

Boleh puan...kalau puan xde masalah hb blh je minum hari2 limit segelas😊

4y ago

orite2.. hehe.. tq sis... teringin lama xmnum tea ais... panas sangt la ni.. hehe

Blh sis tp jgn kerap. .lgi 1 jgn mnom yg 3 in 1. .tkot ty kne gdm plak. .

4y ago

ok2.. tq ye sis

Tea yg kna elakkan,buli trnkan hb..klu milo ais tada mslh kcli ada gdm

4y ago

Kopi pun kna elakkan..

boleh.. setakat hilangkan dahaga..segelas sehari..

Bole , tp bkn hari2 , depa ad caffien .. bahayaaa

4y ago

tq sis..