Anak Tak Berak

Normal ke anak x berak 3 hari? Hari ni hari ke 4.... Anak minum susu ibu x campur susu formula... Mintak pendapat momies2 semua.. Tq

2 Balas

Tapi saya ada campur susu tepung jugak

Ank sis umo berapa ea???

5y ago

Oo..tu normal sis..klu bg susu bdn spnuhnye..ank sy pn cmtu 😉✌ Disni sy share article yg sy pnh bc..hrp ianya mmbntu sis 😉✌ Coretan Cik Puan Noradika: Baby menyusu badan tapi jarang berak. Kenapa ye? http://noradikabolhassan.blogspot.com/2016/05/baby-menyusu-badan-tapi-jarang-berak.html?m=1