Due Date 29/3

Assalamualaikum semua ® saya dah 39 weeks pregnant dan masih belum keluar tanda nak bersalin . Dr akan induce , Semoga NADIA FARHANIS BINTI RAHAMAT dipermudahkan segala urusan bersalin sebelum 29/3/23 dengan mudah, selamat, bersalin normal tanpa koyakkan & jahitan, kurang rasa sakit. Baby pun sihat dan selamat dengan sempurna. Aamiin Ya Rabbal Alaamiin Doakan saya sahabat semua, lebih 40 orang yang mendoakan. In shaa allah dimakbulkan. Saya juga doakan semoga ibu ibu yang menanti hari bersalin dipermudahkan urusan bersalin selamat ibu & anak. Yang mana tengah TTC moga diberi rezeki tahun ni untuk dikurniakan zuriat. Terima kasih semua semoga Allah mudahkan segala urusan kita dan doa doa yang baik baik kembali semula kepada kalian semua. #pleasehelp

2 Balas

semoga di permudahkan segala urusan. masa contraction dtg tarik nafas pnjng lepas nafas pnjng dri mulut.. bila contraction hilang berhenti. bila dtg buat balik

1y ago

Terima kasih puan tips nya

saya due date 28/3 pun still takde tanda. baby masih selesa duduk dalam perut. 27/serah diri. apapun semoga urusan awak dipermudahkan ya.😘

1y ago

sma la sy due 28/3,contraction dh ada,tp dctr ckp jln tak bukak lg..27 ni kna serah diri klu tak brsalin lg,sb on gdm