Tips minum susu formula?

Assalamualaikum hi mmy2 semua, saya nak mintak cara atau tips pada mmy semua. Sekarang ni anak saya berumur 2bulan lebih, dia langsung taknak sulam dgn susu botol. Nak kata susu tak sesuai dgn dia, setakat ni dah 3jenis susu saya cuba. Still sama, dia taksuka jugak minum susu botol.

2 Balas

Try botol comotomo, y tu puting dia lembut n macam nipple ibu, anak sy skali bg trus suka, botol y lain awal2 bg smua taknak sbb keras n panjang

Selalunya kalau macam ni disebabkan oleh putinh botol tu dia tak suka. Kena try and error puting botol tu pula.