MAKAN PEDAS

assalamualaikum mmy smua.. nak tanya.. lately ni sy suka mkn mknan yg pedas...smua nak yg pedas2 sgt2... tak memudaratkan bby kat dlm ke? sy da masuk 38 weeks.. da yg ckp klu mkn pedas nti bby kluar da merah2 ruam.. betul ke?

2 Balas

dah bersalin ke sis?.. bby boy org girl, bleh sy tau tak, sbb nk bby girl, dh ada 2boy, sy bru mngandung ank ke 3.. bru 4bln.. sy pun ska mkn pedas² sjak ngandung ni.. hakikat nya sy xkuat mkn pdas pun..

X sis.. cuma si ibu lah.. tkut buasir nty lpas brslin.. 😅

5y ago

hahaha.. abisla... aduuii