mummy confius

Assalamualaikum,,, minta pendapat mummy 2 semua,,, Hari tu sy pergi hospital pakar,sbb sy ada gdm on Metformin tp dokter dah tengok results bsp sy yg sy buat seminggu sekali,,dia kata dah ok,,scan baby pun semua ok alhamdulillah. Sy ada msg nurse dekat kk ttg report dr hospital dn bg tau yg bsp dah boleh buat 2 minggu sekali tp dia kata sy salah faham. Nurse kata sy kena buat seminggu dua kali. Sy confius,,mana satu sy kena ikut?? Sedangkan dlm msg dia kata sy kena ikut arahan hospital???

mummy confius
1 Balas

Wasalam.. Tak pe sis..sis pegi je BSP mcm biasa, nnti nurse akan tengok dan verify semula. Better susah payah utk baby for good..