dpt notis berhenti kerja masa 36w pregnant

assalamualaikum min. sy dpt notis berhenti kerja masa 36w pregnant atas alasan company nk kurangkn kos dgn kurangkan staff. company berhentikan juga 3 lagi rakan sekerja. 37w sy bersalin. sedih bila sy diberhentikan waktu tgh sarat. apa sy boleh buat? nak sedih lama2 tak guna. baik happy je dpt jaga anak sendiri

1 Balas

company kena byr pampasan kalau diberhentikan. xperlu sedih, focus je dkt bby dulu. nnti crik kje lain. xde mslh pon. kalau x nak kerja boleh je bisnes sendiri. lagi sng.