Hidung berdarah ketika hamil

Assalamualaikum hey mamy semua.. nak tanya.. ada yang sama dgn saya tak.. hidung berdarah semasa hamil? Mula berdarah dari pregnant anak no 5 (tahun 2017).. sekarang ni pregnant anak no 6 ( tahun 2022 )pun berdarah jgk.. Sudah pernah cek pakar doc cakap tiada apa masalah..tapi saya sangat takut n stress😭

2 Balas

Normal sis kalau hidung berdarah masa preggy

3y ago

iya kah sis.. kenapa lah saya tkena hidung berdarah ni.. semua rasa ada takut,stress MCM2 lah.. waktu 2017 berdarah hidung ngam2 usia kandungan 37w.. yang ini berdarah hidung usia kandungan 26w..

normal