hidung berdarah?

korang ada ke hidung berdarah semasa pregnant ni? saya tak pernah seumur hidup nosebleed ni. bila mai pregnant, dalam 20minggu keatas, hidung start berdarah. normal je kann

4 Balas

sy pula dri 4bulan preggy start da ada darah kat hidung dan gusi berdarah bila berus gigi , normal je sis klu time preggy sebb panas dlm badan & kena minum banyak air😁

sy plk jd luka pedih2 dlm hidung.. nk korek pun pedih.🤭 mmg luka kat dlm.. xok2 pun lg..

normal. sy pun ada beberapa kali nosebleed. tapi klu terlalu kerap jumpa dktr ya

pernah..masa 20w..hahaha preg ni macam² sakit mai..