anak tidur lewat

assalamualaikum mama's2 nak tanya, anak saya 1 tahun 2 bulan, asyek tidur lewat kkdg tidur 1-2pagi, ada tak anak2 korang mcm anak saya? kadang2 risau jugak asyek tidur lewat, siang pun kadang2 dia tidur dlm pkul 1-3ptg, tpi mlm lewat tidur

3 Balas

anak sy tido jam9 nti jam2 3pagi bgun..smpai la htr g ruma pengasuh x tido2 acaner???ibu dia da petak otak keja pagi ...pastu kalo cuti sy jaga..dr jam6/7 smpai ke 5ptg bru bgun..bg kejut mengamuk ..🤪