Pregnant 8mnggu blh bersama ka tdk..

Assalamualaikum... Maaf sy nk tnya. .usia kandungan 8mnggu blh bersama suami x??.. first bby ...

26 Balas

Bolehh kalau awak yakin. Mcm saya 1st trimester lepas 8week sampai lebih kurang 18 week tu 2-3 hari sekali bersama. Hujung2 trimester kedua tu nak bersama tak best dah sbb keputihan banyak, even pakai kondom punnn. Pastu bila dah trimester ketiga ni, badan dah naik sgt. Nak bersama tapi best, tapi ladang pahala. Kita gigihkan posisi yg selesaa.