cuma nk tnya

Assalamualaikum dan hai Nak tnya kalau melakukan hubugan intim dgn suami yg rngan2 dlm keadaan mngdung 8mnggu blh menggangu kandungan x ..cuma bertnya

8 Balas

Yg ringan2 tak de masalah..yg berat2 tu, kalau boleh la..2nd trimester keatas ke, ok je tp berpada2..huhu..slow2..tak mengganggu kandungan.. setiap jam pon boleh kalau ringan2..hahaha..bg sy la

Penah pregnancy sblm ni lepas bersama kuar darah. Tu pun bkn ganas² pun. Pastu dh serik. At least tunggu abis trimester pertama.

Boleh je nak bersama. Cuma kena hati hati jangan ganas ganas tu yg nurse pesan.

Ringan2 xpe..klu berat tu jangan lagi la ..biar kandungan masuk 14 week dulu..

Tak lah sis melainkan lepas bersama ada kluar darah ke apa..baru boleh risau..

Tak pun, okay je

Tak. Ok jd

Ok je