Pregnant 8mnggu blh bersama ka tdk..

Assalamualaikum... Maaf sy nk tnya. .usia kandungan 8mnggu blh bersama suami x??.. first bby ...

26 Balas

bg sy suami kena tahan dulu utk bersama.. sy pun first baby.. 8thn menunggu .. sy slalu tnya suami, dia ckp sabar dulu.. bkn senang nk dpt, kena jaga betul²

2mo ago

sama macam saya...2 tahun ttc lepas keguguran...bila dah lekat, 3 kali bleeding pulak...suami cakap tak payah bersama dulu, nak lekat bukannya senang, nafsu boleh tahan...nak ada rezeki zuriat bukan senang, so mmg kitaorang x bersama sampai 27minggu (ikut saranan doc)...tapi skng dah 34minggu pun still tak bersama🤣🤣