Pregnant anak ke 2 tapi anak first masih menyusu badan

Assalamualaikum maaf saya nak tanye skrg nie saya pregnant anak ke 2 tapi anak first saya baru setahun masih susu badan , tak ape ke kalau tngah pregnant anak masih menyusu ? atau nak kena ajar dia susu botol ade sesiapa tau tak ?

2 Balas

Dpt kn nsihat Dr.. klu Dr kte ok, then truskn susu bdn.. klu nk ajar botol pn bley.. tp kbanyakkn baby da biasa df nie reject botol.. ade jgak kes susu drop ble preggy.. better stat ajar botol dr skg..