Baby jatuh katil

Assalamualaikum Maaf saya nak tanye ape akan jadi bile baby jatuh dari katil ? anak saya baru 5 bulan masa tido dia terjatuh katil , baby tido dgn saya atas katil . Pernah tak terjadi dkt anak awq? Saya risau kalau terjadi apa apa luarah alhamdulillah okey tak ade benjol atau kesan lebam .

10 Balas

Anak saya masa dari start 4 bulan kerap jatuh katil, sebab nak terangkan pun susah. Kadang bila malam saya letih sangat tak perasan dia takde sebelah saya. Tahu² dgr suara dia menangis apa lagi mengeriau darah terkejut. Risau jgn cakap la, tapi suami paling relax dia kata kalau anak tak demam, muntah dan sawan maknanya dia ok je. Mcm mana la perasaan si anak bila jatuh, kita pulak yg tak lena tidur. Sekarang dah 3 tahun mmg lasak dia boleh tahan gak. Anak saya lelaki, sampai sekarang saya mmg akan menjerit kalau dia melompat. Semoga anak puan pun dalam keadaan baik2 sahaja.

11mo ago

Bile anak dah mula aktif nie memang kena pantau seram tngok kalau terjatuh katil tapi alhamdulillah skrg anak sihat dan tak ade ape ii . semoga anak awq pun terus sihat