boleh da ke untuk cek di klinik untk pengesahan?

assalamualaikum.. maaf saya nak mntak pendapat,, saya da lewat period 6 hari.. dan saya buat UPT sendiri dan alahmdulillah ad double line.. saya nak tanya bila sya boley ke klinik nk confirmkn yea? kena tunggu lagi 2 minggu ke baru nak pergi klinik utk pngesahan pregnant? ini first time ,,saya tak de pengalaman,, ada tak yg sudi share.. terimakasih mommy sklian...

boleh da ke untuk cek di klinik untk pengesahan?
2 Balas

mcm pnglaman sy ptg dpat tahu malam tu trus g klnik comfirm kn.tp klau sis nk scan awl2 tkut x nmpk sbb awl ..utk scan tnggu smpai 8w keats..ap2 pn tpulang pada sis ,cuba tanye DR jgk okay..

kalau nk scan better tggu 8week ke ats. Tp kalau ada spotting atau cramp yg teruk kena terus ke klinik.